Η Apple πρόσφατα παρουσίασε τη σειρά iPhone 15 series με διάφορες βελτιώσεις, με μια από τις σημαντικότερες προσθήκες να είναι η υιοθέτηση του Type C για όλα τα μοντέλα. Ωστόσο, πηγές από τη Κίνα αναφέρουν ότι ορισμένα Apple Store προειδοποιούν να μην χρησιμοποιείς καλώδια του Android με τα νέα iPhone 15 λόγω πιθανών θεμάτων υπερθέρμανσης.

Tο πρόβλημα που επισημαίνουν τα Apple Stores είναι οι μικρές διαφορές μεταξύ των 9-pin connectors και των 11-pin connectors. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προτροπή αυτή δεν περιορίζεται μόνο από ένα Apple Store, αλλά αποτελεί γενικότερη οδηγία που έχει δοθεί από την Apple.

Πολλοί πάντως σπεύδουν να επισημάνουν ότι αποτελεί προσπάθεια της Apple να πείσει τους χρήστες να αγοράσουν τα δικά της καλώδια, με τις τιμές να είναι υψηλότερες σε σχέση με εκείνες των Android κατασκευαστών. Μέχρι αυτή τη στιγμή η Apple δεν έχει πάρει επίσημη θέση για το θέμα και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, δεδομένου ότι το universal Type C interface είχε σαν σκοπό να λύσει αυτά τα θέματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.