Ένα οκτάχρονο κορίτσι ονόματι Adithyashree έχασε τη ζωή του όταν το κινητό της τηλέφωνο εξερράγη στο χέρι της. Το περιστατικό συνέβη στις 10:30 μ.μ. (τοπική ώρα) στις 24 Απριλίου στο χωριό Thiruvilwamala στο Thrissur της Kerala στην Ινδία. Η εν λόγω συσκευή φέρεται να ήταν ένα Redmi Note 5 Pro, το οποίο, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, δεν φόρτιζε τη στιγμή του ατυχήματος. Αντ’ αυτού, το τηλέφωνο φέρεται να υπερθερμάνθηκε και να εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα το μικρό κορίτσι.

Η ιατροδικαστική ομάδα μοιράστηκε τα προκαταρκτικά της ευρήματα με την τοπική αστυνομία και συνέλεξε τμήματα του τηλεφώνου από τον τόπο του εγκλήματος για να πραγματοποιήσει μια πιο λεπτομερή εξέταση. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Adithyashree υπέστη σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο από την έκρηξη, η οποία οδήγησε επίσης στην αποκοπή των δακτύλων του δεξιού της χεριού και στο σπάσιμο της παλάμης

Σύμφωνα με τον Ashok Kumar, το πατέρας του παιδιού, η κόρη του και η γιαγιά της βρίσκονταν στο σπίτι όταν συνέβη το περιστατικό. Η γιαγιά φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι το παιδί έπαιζε ένα παιχνίδι στο κινητό του τηλέφωνο ενώ ήταν ξαπλωμένο κάτω από μια κουβέρτα. Η ίδια είχε πάει στην κουζίνα για να πάρει φαγητό, επιστρέφοντας άκουσε μια δυνατή έκρηξη και τελικά ανακάλυψε την εγγονή της να κείτεται σε μια λίμνη αίματος. Έχει αναφερθεί ότι η έκρηξη μπορεί να συνέβη ενώ το κορίτσι παρακολουθούσε βίντεο για πολλή ώρα.

Η τοπική αστυνομία λέγεται ότι ερευνά ενεργά την υπόθεση και εργάζεται για να προσδιορίσει την αιτία της δυσλειτουργίας του κινητού τηλεφώνου. Η συλλογή των κομματιών της συσκευής και η λεπτομερής ιατροδικαστική εξέταση θα παράσχουν πιθανότατα πολύτιμες πληροφορίες για τα γεγονότα που οδήγησαν στην τραγική απώλεια της ζωής ενός παιδιού. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη δήλωση από τη Xiaomi.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.