Φαίνεται ότι ένα Poco M3 πήρε φωτιά, με τον χρήστη Mahesh (@Mahesh08716488) να αναφέρει σε δημοσίευση του στο Twitter ότι το smartphone ανατινάχθηκε. Αυτό γίνεται ολοένα και πιο κοινό θέμα τον τελευταίο καιρό, με συσκευές διαφόρων εταιρειών να εμφανίζονται τακτικά στις ειδήσεις για παρόμοια περιστατικά.

Η εικόνα στο Twitter δείχνει ένα Poco M3 με το κάτω μέρος της συσκευής διαλυμένο και το επάνω τμήμα με το module να είναι το μόνο σημείο του τηλεφώνου που δεν έχει πάθει σοβαρή ζημιά.

Η εταιρεία διαβεβαίωσε τον χρήστη ότι θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα και είπε ότι η ομάδα της ερευνά το περιστατικό για να ανακαλύψει την αιτία. Κλασική απάντηση.

Τα tweets του χρήστη και της εταιρείας έχουν διαγραφεί, κάτι που είναι κάπως περίεργο. Όπως και να έχει, θα περιμένουμε μήπως υπάρξει κάτι νεότερο στην υπόθεση του Poco M3 και θα σας το μεταφέρουμε άμεσα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.