Η Motorola αναμένεται να λανσάρει όχι ένα αναδιπλούμενο αλλά μία ολόκληρη σειρά foldable smartphones. Τα φετινά Razr ξέρουμε ότι θα είναι δύο ή και τρία. Θα δούμε σίγουρα το Motorola Razr 40 Ultra και το βασικό μοντέλο Razr 40, που αρχικά γνωρίζαμε ότι θα ονομάζεται Razr Lite.

Έχουμε δει πολλές πληροφορίες για τα δύο foldable smartphones, ενώ έχουν διαρρεύσει σχεδόν τα πάντα για το κορυφαίο Ultra μοντέλο. Καθώς ξεκαθαρίζει το τοπίο με τα χαρακτηριστικά των δύο τηλεφώνων και το κατά πόσο διαφέρει το ένα από το άλλο, διέρρευσαν εικόνες του Razr 40.

Εκτός από τις εικόνες του απλού μοντέλου, διέρρευσαν πληροφορίες για τις τιμές και των δύο τηλεφώνων. Φαίνεται ότι το Motorola Razr 40 με τα 8GB μνήμη RAM και τα 256GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει στην Ευρώπη 899 ευρώ, 300 ευρώ φθηνότερο από το Razr 40 Ultra και από την αντίστοιχη έκδοση του Samsung Galaxy Z Flip 4 – 1.209 ευρώ στην Ελλάδα, 1.159 ευρώ σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.