Η Motorola αναμένεται να λανσάρει όχι ένα αναδιπλούμενο αλλά μία ολόκληρη σειρά foldable smartphones. Τα φετινά Razr ξέρουμε ότι θα είναι δύο ή και τρία. Θα δούμε σίγουρα το Motorola Razr 40 Ultra και το βασικό μοντέλο Razr 40, που αρχικά γνωρίζαμε ότι θα ονομάζεται Razr Lite.

Motorola Razr 40 promo leaks

Έχουμε δει πολλές πληροφορίες για τα δύο foldable smartphones, ενώ έχουν διαρρεύσει σχεδόν τα πάντα για το κορυφαίο Ultra μοντέλο. Καθώς ξεκαθαρίζει το τοπίο με τα χαρακτηριστικά των δύο τηλεφώνων και το κατά πόσο διαφέρει το ένα από το άλλο, διέρρευσαν εικόνες του Razr 40.

Motorola Razr 40 promo leaks

Στις εικόνες βλέπουμε το design του Motorola Razr 40 και τα τρία εντυπωσιακά χρώματα της συσκευής. Σε αντίθεση με το Razr 40 Ultra, το απλό έχει μικρή εξωτερική οθόνη με το module των καμερών δίπλα από αυτή. Η οθόνη, οι κάμερες, και το LED flash είναι όλα τοποθετημένα σε ένα ενιαίο μαύρο πλαίσιο.

Motorola Razr 40 promo leaks

Τέλος, οι εικόνες δείχνουν ότι το UI του λειτουργικού στην εσωτερική οθόνη προσαρμόζεται στο περιεχόμενο. Επίσης, αποκαλύπτουν ότι η εξωτερική οθόνη δεν θα προβάλλει απλά πληροφορίες αλλά θα τρέχει πλήρη launcher με widget, media player, Quick Settings panel, και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.