Η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση του security update Ιουνίου για το Android και εκτός από τις ενημερώσεις ασφαλείας η εταιρεία φέρνει στα Galaxy S22 σημαντικές βελτιώσεις στις κάμερες.

Η νέα ενημέρωση, η οποία έχει μέγεθος 1.7GB και προς το παρόν είναι διαθέσιμη στην Νότια Κορέα, φέρνει φυσική ευκρίνεια και βελτιωμένη έκφραση αντίθεσης κατά τη λήψη φωτογραφιών.

Επιπλέον, το update διορθώνει το φαινόμενο της μία λήψης κατά το single take και βελτιώνει τον αλγόριθμο AWB ώστε το αρχικό λευκό χρώμα να μπορεί να εκφράζεται καλύτερα κατά τη φωτογράφιση κουταβιών.

Τέλος, η ενημέρωση βελτιώνει τη μνήμη για την εγγραφή βίντεο στα Samsung Galaxy S22, την απόδοση της λειτουργίας πορτρέτου, και τη συνολική απόδοση των καμερών όλων των μοντέλων της σειράς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.