Μπορεί τα Samsung Galaxy S22 να έχουν σοβαρά προβλήματα, όσον αφορά την αναπαραγωγή του Diablo Immortal, αλλά η νοτιοκορεάτικη εταιρεία δημιούργησε μία ειδική εξαιρετικά συλλεκτική έκδοση του Galaxy S22 Ultra.

Το Galaxy S22 Diablo Immortal είναι ένα ξύλινο κουτί που περιέχει το κορυφαίο μοντέλο της σειράς των νεότερων flagships smartphone της εταιρείας, ένα δερμάτινο mousepad, έναν χάρτη, ένα κάλυμμα, μία αποκλειστική θήκη τηλεφώνου, μία βάση ασύρματης φόρτισης, μία Battlecoin εκπτωτική κάρτα, και ένα grip της Spigen.

Samsung Galaxy S22 Diablo Immortal

Προφανώς, το Samsung Galaxy S22 Diablo Immortal δεν διαφέρει σε specs από το κλασικό Galaxy S22 Ultra. Η εταιρεία θα διαθέσει μόνο 100 πακέτα που θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο LG U Plus mall στην Κορέα.

Επιπλέον, όσοι θέλουν να αγοράσουν το συλλεκτικό πακέτο, θα πρέπει να μπουν σε κλήρωση και αν σταθούν τυχεροί η εταιρεία θα τους πάρει τα λεφτά. Η κλήρωση θα γίνει στις 10 Ιουνίου και η Samsung δεν έχει αποκαλύψει την τιμή του πακέτου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.