Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίσανε πολλοί reviewers του Galaxy S23 Ultra είναι το shutter lag στο mode των 200MP, με τη Samsung όμως να έχει τη λύση στο εν λόγω πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία διέθεσε μια ενημερωμένη έκδοση του Camera Assistant app για τη σειρά Galaxy S23 series.

iPhone 15 Ultra: Οθόνη που δεν έχεις ξαναδεί

Ο λόγος, για ένα ειδικό Good Lock module το οποίο προφέρει πλήθος επιπρόσθετων ρυθμίσεων λήψης φωτογραφιών στο S23 Ultra, επιτρέποντας παράλληλα και την μείωση του shutter lag. Συγκεκριμένα, υπάρχουν διαθέσιμες δυο επιλογές: Regular Resolution και Higher Resolution.

Στο Regular Resolution (12.5MP) μπορείς να ρυθμίσεις την εφαρμογή της κάμερας να δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα, ή να ισορροπεί μεταξύ ποιότητας και ταχύτητας, ή να δώσει προτεραιότητα στη ταχύτητα. Στα υψηλότερης ανάλυσης modes, δηλαδή στα 50MP ή στα 200MP, μπορείς να ρυθμίσεις να δίνεται προτεραιότητα στη ποιότητα ή στη ταχύτητα.

Εν ολίγοις λοιπόν με το Camera Assistant app μπορείς να μειώσεις το shutter lag που  σίγουρα θα διαπιστώσεις στο mode των 200MP. Βέβαια, θα μειωθεί και η ποιότητα της εικόνας. Στα πλαίσια μιας γρήγορης υπενθύμισης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το S23 Ultra μπορεί να λάβει φωτογραφίες στα 12.5MP, 50MP και 200MP.

https://twitter.com/UniverseIce/status/1623223288070828032?s=20&t=vM31b0YshemLoLPcw4gTMg

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.