Με την Ευρώπη πλέον να έχει υιοθετήσει επίσημα τον Digital Markets Act, η Apple πρέπει να επιτρέψει σε τρίτα app stores να διαθέσουν τα δικά τους mobile app stores στο iOS στην Ευρώπη. Ο MacPaw μόλις την περασμένη Πέμπτη παρουσίασε το δικό του κατάστημα εφαρμογών, με την πρώτη beta έκδοση να είναι διαθέσιμη τον ερχόμενο Απρίλιο.

Setapp

Αυτό που κάνει το Setapp μοναδικό όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το bgr.com, είναι ότι πρόκειται για μια subscription based πλατφόρμα με ένα πλήθος προσεκτικά επιλεγμένων εφαρμογών, παρά για ένα παραδοσιακό store. Με άλλα λόγια, πληρώνεις μια μηνιαία συνδρομή για πρόσβαση στο κατάστημα και κατέβασμα όσων εφαρμογών εσύ θέλεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο κάτι τέτοιο θα δώσει στους χρήστες περισσότερη ελευθερία ως προς την εγκατάσταση εφαρμογών και είναι ένα από τα πολλά app stores που θα γίνονται διαθέσιμα στο iPhone. Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι διαθέσιμο ήδη στο Mac App Store έναντι 9.99 ευρώ.

Χωρίς τράπεζες για 4 ολόκληρες ημέρες

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.