Παραλύει το τραπεζικό σύστημα από την Παρασκευή 29 Μαρτίου μέχρι τη Δευτέρα 1η Απριλίου.

Προσοχή χρειάζεται να επιδείξουν οι καταναλωτές σχετικά με τις τραπεζικές συναλλαγές τις τελευταίες μέρες του μήνα. Ιδιαίτερη σημασία χρειάζεται για όσους έχουν οφειλές, δόσεις και καταληκτικές ημερομηνίες.

Αυτή θα σώσει τη Vodafone από τη φονική πορεία της προς τον γκρεμό!

Ήδη τράπεζες έχουν αποστείλει ειδοποίηση προς τους πελάτες τους ενημερώνοντας ότι «λόγω της εορτής του Πάσχα των Καθολικών, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, θα εκτελεστούν την Τρίτη 2 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη».

Οι μεταφορές εντός της ίδιας τράπεζας αναμένεται να εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τρίτη 2 Απριλίου. Οι ίδιες αναφορές σημειώνουν πως για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τρίτη 2 Απριλίου. Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απρίλιου.

Gov.gr Wallet: Tο ψηφιακό πορτοφόλι με νέες διαθέσιμες εφαρμογές

Η ανακοίνωση της Πειραιώς της οποίας είμαστε πελάτες

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της εορτής του Πάσχα των Καθολικών, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 01 Απριλίου, θα εκτελεστούν την Τρίτη 02 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη. Οι μεταφορές εντός Πειραιώς θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τρίτη 02 Απριλίου.

Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τρίτη 02 Απριλίου. Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 01 Απρίλιου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλεος με αυτούς τους τίτλους φανφάρες για να τραβήξετε κόσμο. Άλλο χωρίς τράπεζικό σύστημα κ άλλο αυτό. Πάντα ΣΚ κ αργίες δεν εκτελούνται συναλλαγές. Σοβαρευτείτε επιτέλους!!!!!

  2. Άραγε τα διαβάζουν τα σχόλια; Αυτό το πρόβλημα με το clickbait έχει παραγίνει. Η τιμωρία μου είναι να κάνω block σε συγκεκριμένα site στο newsfeed με τίτλους clickbait. Το συγκεκριμένο site μου αρέσει αλλά αν συνεχιστεί αυτό το χάλι θα φάει μπλοκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.