Εδώ και πάρα πολύ καιρό αρκετοί χρησιμοποιούν VPN για να αγοράζουν εξαιρετικά φθηνότερα συνδρομές για πολλές υπηρεσίες. Η τακτική αυτή έχει γίνει τόσο γνωστή που δεν προλαβαίνουν να εμφανιστούν νέες υπηρεσίες – όπως το Disney+, και ξεκινούν οι ερωτήσεις του τύπου “Έχει βρει κανένας φθηνή συνδρομή; Σε ποια χώρα;”.

Λοιπόν, στις περισσότερες περιπτώσεις έχει αποδειχθεί πως οι γείτονες μας πληρώνουν εξαιρετικά λιγότερα χρήματα από ότι εμείς και συνήθως η απάντηση στο ερώτημα είναι απλή “Κατέβασε VPN – ακόμα και δωρεάν, και κάνε αγορά από Τουρκία.” Για τι διαφορές μιλάμε; Σε ορισμένες περιπτώσεις εμείς πληρώνουμε ακόμα και τα 9 πλάσια χρήματα…

Ο πολύ γνωστός YouTuber Unboxing Specialist έχει κάνει αρκετά βίντεο για το θέμα και στο τελευταίο εξηγεί πολλά πράγματα, όπως και το ότι το YouTube Premium σε εμάς είναι 9 φορές πιο ακριβό από ότι στους Τούρκους. Δείτε το βίντεο του, πάρτε ιδέες, διαλέξτε τις συνδρομές που θέλετε, και στην τελική πληρώστε ένα VPN, κοστίζει ελάχιστα μπροστά στα λεφτά που θα γλιτώσετε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένας εξαιρετικός τρόπος να βοηθήσουμε λίγο περισσότερο την οικονομία του Ερντογάν. Και Μπράβο μας.

  2. Έχεις δίκιο. Στο μεταξύ το γεγονός ότι εισάγουμε το 80% των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων που έχει ανάγκη η χώρα μας, ακόμα και ο στρατός μας, από την Τουρκία, είναι κάτι που ουδόλως βοηθά την τουρκική οικονομίας. Αλλά για αυτά Δεν μιλάει κανείς. Ίσως γιατί ο καθένας αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, όχι όπως αυτή είναι, αλλά με βάση την πληροφόρηση ικε ιδεοληψία που έχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.