Στις αρχές Ιουνίου είδαμε το Samsung Z, το πρώτο smartphone της εταιρίας με λειτουργικό Tizen. Η εταιρία όμως ακύρωσε την κυκλοφορία της συσκευής, αναφέροντας πως σχεδιάζει την κυκλοφορία φθηνότερων Tizen συσκευών. Πότε θα δούμε αυτές τις συσκευές όμως; Από ότι φαίνεται μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι διαθέσιμες.

samsung-z-tizen-11

Σύμφωνα με το The Economic Times, εκπρόσωπος της Apple δήλωσε πως η εταιρία σκοπεύει να κυκλοφορήσει τις συσκευές στην αγορά της Ινδίας, μέσα στον Νοέμβριο. Περισσότερες πληροφορίες για της συσκευές δεν έχουμε, αλλά η τιμή τους ίσως κυμαίνεται στα $200.

O Tarun Malik, διευθυντής της Samsung media solution center για την Νότια Ασία,  δήλωσε πως οι Tizen συσκευές μπορούν να συμβιώσουν με τις Android συσκευές.

Η κυρίαρχη θέση της Samsung στην αγορά της Ινδίας απειλείται από την άνοδο των εγχώριων κατασκευαστών, που προσφέρουν συσκευές σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Η θέση της Samsung αναμένεται να χειροτερεύσει με την έλευση των Android One συσκευών.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.