Μετά από τόσες καθυστερήσεις, το πρώτο smartphone με Tizen από την Samsung είναι εδώ! To όνομα αυτού; Samsung Z.

samsung-z-tizen-11
Η συσκευή έρχεται με οθόνη 4.9 ίντσες τεχνολογίας Super AMOLED και ανάλυση 1280×720 pixels. Στο εσωτερικό του θα βρείτε τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.3GHz, που μάλλον θα είναι Snapdragon 800. Από μνήμη θα έχει 2GB RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD. H κάμερα του θα είναι 8ΜΡ, με 2ΜΡ εμπρόσθια για τις βιντεοκλήσεις σας. Η μπαταρία της συσκευή θα είναι 2600mAh και θα παίζει σε LTE δίκτυα! Διαθέσιμη θα είναι θύρα υπερύθρων και NFC.

 
Την εμφάνισή του κάνει και στο Samsung Z, αισθητήρας καρδιακών παλμών, αλλά και σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, σαν αυτά του Samsung Galaxy S5. Επίσης θα δούμε Download Booster και Ultra Power Saving Mode. Μέχρι στιγμής πάντως, το νέο OS δεν έχει κάτι για να το διαφοροποιήσει από το Android.

 
To UI είναι παρόμοιο με αυτό του Samsung Galaxy S5 και η Samsung υπόσχεται καλές επιδόσεις, γρήγορο multitasking και πολύ καλή εμπειρία χρήσης κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο.Η συσκευή θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του χρόνου στην Ρωσία και σιγά σιγά θα κάνει την εμφάνισή του και στον υπόλοιπο πλανήτη! Άσχετα με το αν σας αρέσει το Tizen, πρέπει να πούμε πως η συσκευή είναι πολύ όμορφη!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.