Μετά από ατελείωτες φήμες και αναμονή, το Samsung Z1 με Tizen είναι πλέον επίσημο και θα κυκλοφορήσει στην Ινδία μέσα στην εβδομάδα. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τιμή μόνο $92 και θα είναι το πρώτο Smartphone της Samsung που θα δει τα ράφια των καταστημάτων φορώντας Tizen. Είχαμε παλιότερα και το Samsung Z, αλλά ποτέ δεν έφτασε στα καταστήματα. Το Samsung Z θα το δούμε στα καταστήματα σε Λευκό, Κόκκινο του κρασιού και μαύρο.

Samsung Z

Στο εσωτερικό του θα βρούμε Spreadtrum SC7727S Chipset με δύο πυρήνες χρονισμένους στα 1.2GHz και Mali 400 για GPU.  Η οθόνη του θα είναι WVGA στις 4 ίντσες και από RAM θα έχουμε 768MB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι 4GB, επεκτάσιμος με microSD μέχρι 64GB.

Στο θέμα της κάμερας έχουμε 3.1MP με LED Flash, με την εμπρόσθια να είναι VGA. Η μπαταρία είναι στις 1500mAh και η συσκευή διαθέτει Wi-Fi, GPS, Bluetooth και συνδεσιμότητα σε δίκτυα 3G.

Από λογισμικό έχουμε Ultra Power Saving Mode και Antivirus (δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο για antivirus). Υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων κινδύνου πατώντας το Power Button 4 φορές συνεχόμενα.

Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής αν θα έρθει στην χώρα μας, ούτε την τιμή του σε περίπτωση που το δούμε στα ελληνικά καταστήματα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.