Σύμφωνα με πηγές από την βιομηχανία, η Samsung παρουσίασε εχθές τις πρώτες αναδιπλούμενες οθόνες στο ξενοδοχείο Encore στο Las Vegas. Η οθόνες αυτές είναι προφανώς διαφορετικές από αυτές που είδαμε στο Galaxy Round και στο G Flex.

Η οθόνη εξακολουθεί να κατασκευάζεται με πλαστικό υπόστρωμα αλλά πλέον χρησιμοποιείται κάτι σαν φιλμ πολυϊμιδίου (PI) που την κάνει να λυγίζει πολύ ευκολότερα. Η Samsung έχει ενσωματώσει ένα μεταλλικό πλέγμα για την αφή στην οθόνη και όχι οξείδιο ινδίου κασσιτέρου (ΙΤΟ) το οποίο παραμορφώνεται όταν λυγίζει. Έτσι η Samsung κατάφερε να φτιάξει ένα πρωτότυπο 5.68 ιντσών με αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο δεν παραμορφώνει τα χρώματα και την ποιότητα της εικόνας όταν διπλωθεί πολλές φορές.

samsung-seamless-folding-amoled-design

Οι αναλυτές, VIPs και οι μελλοντικοί πελάτες της εταιρίας ξαφνιάστηκαν όταν είδαν την οθόνη καθώς έμειναν έκπληκτοι από το πόσο εξελιγμένη είναι η αναδιπλούμενη οθόνη. Φυσικά για να βγει στην αγορά μια τέτοια οθόνη θα πρέπει να εξασφαλιστεί πως δεν θα υπάρχουν προβλήματα στην λειτουργία της καθώς και φθορές όταν έχει διπλωθεί και ξεδιπλωθεί πολλές φορές.

samsung-flexible-display-patents-2

Θα σας άρεσε να δείτε ένα Tablet να διπλώνει και να μετατρέπεται smartphone 5 ιντσών ; Εμάς πάντως αυτή η ιδέα μας αρέσει πολύ.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.