Skip to content

Η Samsung πήρε την ονομασία Galaxy Note Edge. Έρχεται Note με εύκαμπτη οθόνη;

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Η Samsung πήρε την ονομασία Galaxy Note Edge. Έρχεται Note με εύκαμπτη οθόνη;

Η Samsung πήρε το trademark για την ονομασία Galaxy Note Edge, πράγμα που βάζει φωτιά στις φήμες για μια δεύτερη έκδοση του Samsung Galaxy Note 4.

Galaxy Note Edge

Η ονομασία ταιριάζει τέλεια με την προηγούμενη πατέντα που πήρε η Samsung για ένα Note 4 με οθόνη τριών πλευρών. Πλέον μπορούμε να πούμε πως αυτό θα ονομάζεται Samsung Galaxy Edge.

H οθόνη τριών πλευρών θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία YOUM που πατάει πάνω σε εύκαμπτες OLED οθόνες. Τις έχουμε δει δύο συνεχόμενες χρονιές στα περίπτερα της Samsung και μάλλον ήρθε η ώρα να τις δούμε σε πραγματική υλοποίηση.

Πρόσφατες φήμες θέλουν την οθόνη τριών πλευρών να έχει μπει ήδη σε μαζική παραγωγή, αν και λόγω δύσκολης παραγωγής, ενδέχεται να το δούμε σε περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Σήμερα είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες που Galaxy Note 4 και μένει να δούμε την παρουσίαση της Samsung στις 3 Σεπτεμβρίου. Λέτε να δούμε και το Galaxy Note Edge εκεί;

Πηγή | Via

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.