Skip to content

Αυτό είναι το Samsung Galaxy Note 4 [Φωτογραφίες]

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Αυτό είναι το Samsung Galaxy Note 4 [Φωτογραφίες]

Σήμερα το πρωί είδαμε φωτογραφία από το κουτί του Samsung Galaxy Note 4 και τώρα έρχεται το GSMArena με φωτογραφίες από την συσκευή. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την συσκευή σε φωτογραφίες καθώς δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε ναυαρχίδες της εταιρίας τόσο νωρίς.

Το Samsung Galaxy Note 4 στο μπροστινό του μέρος, είναι σχεδόν ίδιο με το Samsung Galaxy Note 3, αλλά στο πίσω μέρος βλέπουμε διαφορετικό look, πάλι όμως πλαστικό με αίσθηση δέρματος, που εμάς μας αρέσει.

Στις φωτογραφίες παρατηρούμε ένα πλαστική λωρίδα στο κάτω μέρος της συσευής, πράγμα που ενδυναμώνει τις φήμες για μεταλλική κατασκευή. Βλέπουμε και το νέο S-Pen, αλλά και την χρήση microUSB 3.0 στο κάτω μέρος της συσκευής. Στο κάτω μέρος της συσκευής μετακόμισε και το ηχείο.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε το flash της κάμερας, μαζί με κάτι που φαίνεται να είναι ο κλασσικός αισθητήρας καρδιακών παλμών. Στο μπροστινό μέρος έχουμε την οθόνη, που φαίνεται να είναι στις 5.7 ίντσες, η οποία σύμφωνα με τις φήμες, θα είναι βελτιωμένη στην ανάλυση, φθάνοντας τα 2560×1440 pixels (Quad HD).

Στις φωτογραφίες βρίσκουμε και φωτογραφία του κουτιού, πιθανότατα από την ίδια πηγή που είδαμε το κουτι το σήμερα το πρωί. Αυτό σε συνδιασμό με τις φωτογραφίες της συσκευής, κάνουν την διαρροή πιο αξιόπιστη.

Samsung Galaxy Note 4 (4)

Το Samsung Galaxy Note 4 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 3 Σεπτεμβρίου στην IFA 2014 του Βερολίνου, ενώ  μπορεί να το δούμε στα καταστήματα από τις 15 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου! Εμείς προβλέπουμε να το δούμε 25-28 Σεπτεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι για να δούμε περισσότερα για την συσκευή και φυσικά την ανακοίνωσή της όταν έρθει η ώρα!

Πηγή

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.