Εξαιτίας των βελτιώσεων που λαμβάνουν ακόμη τα foldable smartphones, οι εταιρείες δεν ρίχνουν της τιμές, αντιθέτως τις ανεβάζουν από γενιά σε γενιά, και μάλιστα αισθητά. Τα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5 ακολουθούν αυτήν την τάση και η κατασκευάστρια εξηγεί τους λόγους, αν και είναι λίγο πολύ αυτονόητοι. Βέβαια, με βάση όσα έγινα γνωστά, δεν πρέπει να περιμένουμε σύντομα ένα οικονομικό Samsung Galaxy Fan Edition foldable.

Σε συνέντευξή του στην Kate Kozuck, συντάκτρια του Tom’s Guide, ο αντιπρόεδρος του Mobile Product Marketing της Samsung, Drew Blackard, μίλησε για τα foldables που λάνσαρε πρόσφατα η εταιρεία του. Η συνέντευξη θίγει θέματα όπως ο σχεδιασμός του μεντεσέ, ο αυξανόμενος ανταγωνισμός, τα διάφορα εμποόδια, κ.ο.κ. Ωστόσο, το αποκορύφωμα της συνέντευξης είναι το ένα πιθανό μοντέλο FE για το Fold ή το Flip και το κόστος αυτών των συσκευών.

Η σειρά FE της Samsung είναι προϊόντα που βασίζονται στις αντίστοιχες ναυαρχίδες και έχουν ορισμένα flagship χαρακτηριστικά, αλλά είναι πάντα συσκευές Android χαμηλού κόστους. Αν και ο Blackard αποφεύγει να αναφέρει οτιδήποτε για ένα foldable μοντέλο FE από τη Samsung, λέει ότι πιστεύει πως οι τιμές θα πέσουν τελικά. Προσθέτει όμως ότι η εταιρεία του εστιάζει περισσότερο στην τελειοποίηση αυτών των συσκευών παρά στην προσιτή τιμή τους.

Σύμφωνα με τον Blackard, η τελειοποίηση των συσκευών είναι η προτεραιότητα της Samsung αυτή τη στιγμή, καθώς βλέπει ότι αυτός είναι ο καλύτερος δρόμος προς την κατεύθυνση να κάνει τα foldables της mainstream. Ωστόσο, μόλις τελειοποιηθεί η εμπειρία του χρήστη, ο Blackard λέει ότι η Samsung θα αρχίσει να σκέφτεται τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της και πιθανώς την προσφορά πιο οικονομικών foldable smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.