Η Samsung είναι ο ηγέτης των αναδιπλούμενων τηλεφώνων και όχι άδικα. Μετά από τις βελτιώσεις που έχει εφαρμόσει σε αυτές τις συσκευές, φαίνεται ότι ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του οικονομικό Samsung Galaxy A foldable smartphone.

Σύμφωνα με αναφορά από τον γνωστό tipster @chunvn8888, η εταιρεία εργάζεται σε ένα οικονομικό αναδιπλούμενο τηλέφωνο το οποίο θα ανήκει στην σειρά Galaxy A, αλλά δεν θεωρεί ότι θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει πριν το 2024 ή ακόμη και πριν το 2025.

Τα πρώτα foldable smartphone κόστιζαν πολύ εξαιτίας του ότι η εταιρείες έπρεπε να κάνουν απόσβεση τα αρχικά R&D έξοδα και πολλά ακόμα. Όσο οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούν γίνονται πιο κοινές, το κόστος για τις εταιρείες μειώνεται.

Έτσι, μπορούν να μειώσουν την τελική τιμή ή να κυκλοφορήσουν πιο οικονομικά αναδιπλούμενα τηλέφωνα, για όσους δεν θέλουν να δώσουν πολλά χρήματα για ένα πραγματικό flagship foldable. Η απάντηση της Samsung σε αυτό το κομμάτι θα είναι ένα Galaxy A foldable smartphone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.