Από ότι φαίνεται η Samsung μάλλον έχει κάποια προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ των διαφόρων χωρών, αφού είδαμε χθες την Samsung Gulf να γράφει πως το Galaxy Note II δεν θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop. Σήμερα όμως έρχεται η Samsung Mobile Spain και ακυρώνει αυτή του περσικού κόλπου.

lollipop-samsung-note-ii

Η Ισπανική Samsung αναφέρει σύμφωνα με την μετάφραση, πως η αναβάθμιση θα έρθει, αρκεί να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια της αναβάθμισης, δηλαδή κατά το κατέβασμα και την εγκατάσταση.

samspain

Μας έχουν μπερδέψει λιγάκι στο θέμα του Note II και πλέον η επίσημη τοποθέτηση δεν βοηθάει αφού είναι αντικρουόμενη. Όπως και να έχει η συσκευή έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή και 2GB RAM, οπότε σηκώνει την αναβάθμιση και με το παραπάνω. Υποθέτω πως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή για να δούμε τι θα γίνει τελικά, αν και στο πραγματικά ελπίζουμε να έρθει η πολυπόθητη αναβάθμιση, κάτι που είχε αναφέρει πριν μερικούς μήνες και η Samsung Πολωνίας.

Πηγή (Google Translate) | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.