Σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα κορυφαία κινητά της Samsung, μια από τις παλιότερες ναυαρχίδες της εταιρείας, το Galaxy Note II του 2012, δεν έχει λάβει ακόμη αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop. Παρά τις παλιότερες αναφορές, που ήθελαν την συσκευή να αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση του Android, τώρα έρχεται μια αντιφατική δήλωση, που λέει πως τελικά η αναβάθμιση δεν θα κυκλοφορήσει για το Note II και οι χρήστες θα μείνουν κολλημένοι στο Android 4.4.2 KitKat.

samsung-note-ii-lollipop-com

Η δήλωση αυτή έρχεται από το τμήμα της Samsung στον Περσικού Κόλπο και αναφέρει σαφέστατα πως η συσκευή δεν θα αναβαθμιστεί. Η δήλωση έγινε σε απάντηση στο Facebook, σε μια ερώτηση από έναν χρήστη. Ενώ ο ισχυρισμός δεν αφήνει πολλά περιθώρια ερμηνείας, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν είναι σαφές εάν η Samsung του Περσικού Κόλπου, αναφέρεται στην έκδοση της συσκευής που πωλήθηκε σε τοπικό επίπεδο ή σε μία από τις διεθνείς εκδόσεις της συσκευής.

Από την άλλη πλευρά, η Samsung Ισπανίας λίγο αργότερα, δημοσίευσε στο Twitter, πως στην πραγματικότητα η Samsung εργάζεται πάνω στο Lollipop για την εν λόγο συσκευή, αλλά θα κυκλοφορήσει την αναβάθμιση μόνο αν αποδειχτεί χωρίς προβλήματα. Έτσι, τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμα και η ελπίδα παραμένει.

Πηγή (1), (2)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όποιος γνωρίζει από custom Rom περνάει το lollipop και δε περιμένει το αν θα ρθει η αναβάθμιση ή οχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.