Είμαστε περίπου μια εβδομάδα μακριά από την φετινή MWC 2016 και την εκδήλωση της Samsung, όπου η εταιρεία θα ανακοινώσει επίσημα την νέα σειρά συσκευών Galaxy S7, και όμως γνωρίζουμε ήδη πολλά για τις επερχόμενες ναυαρχίδες. Έχουμε δει διάφορες εικόνες που δείχνουν τόσο το Galaxy S7 όσο και το αδερφάκι του, το Galaxy S7 Edge. Σε περίπτωση όμως που είχατε οποιαδήποτε αμφιβολία για την αυθεντικότητα των προηγουμένων διαρροών, ένα νέο σύνολο από renders του Samsung Galaxy S7 Edge διέρρευσαν σήμερα και επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά τον σχεδιασμό της συσκευής, ενώ μας αποκαλύπτουν και τα χρώματά του.

Τα νέα renders, δημοσιεύτηκαν από τον γνωστό @evleaks και δείχνουν τις τρεις επιλογές χρωμάτων της συσκευής. Έτσι φαίνεται πως οι χρήστες θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο μαύρο, το ασημί και το χρυσό. Όπως αναφέρθηκε πολλές φορές στο παρελθόν, το Galaxy S7 Edge μοιάζει πολύ με το περσινό Galaxy S6 edge, αν και υπάρχουν κάποιες ανεπαίσθητες αλλαγές, όπως η πιο στρογγυλεμένη πλάτη.

Ακριβώς όπως το Galaxy S7, το Galaxy S7 Edge θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 11 Μαρτίου και η τιμή του θα ξεκινάει από τα 800€, δηλαδή 100€ ακριβότερο από το απλό Galaxy S7. Λέγεται ότι η σειρά Galaxy S7 θα φέρει άφθονες βελτιώσεις σε σχέση με την σειρά Galaxy S6, όπως αντοχή στην σκόνη και το νερό, υποστήριξη για κάρτες microSD, ανώτερη κάμερα και μεγαλύτερες μπαταρίες (3000 mAh για το Galaxy S7 και 3600mAh για το Galaxy S7).

Αλήθεια, εσείς Techmaniacs ποιο χρώμα θα επιλέγατε για το Galaxy S7 Edge σας;

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ