Σε εννέα μέρες αναμένεται η ανακοίνωση των νέων Galaxy S7 και S7 Edge από την Samsung. Έχουμε μάθει πια σχεδόν τα πάντα για τις συσκευές, για τα chipsets τους, τις κάμερες τους και τις μπαταρίες τους. Το μόνο που δεν είχε διαρρεύσει μέχρι σήμερα ήταν κάποια πληροφορία για τις τιμές των δύο πολυ-αναμενόμενων ναυαρχίδων.

Galaxy S7 Edge

Σήμερα κυκλοφόρησε μια φήμη, σύμφωνα με την οποία μαθαίνουμε τις τιμές για τα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge για τις συσκευές με Qualcomm Snapdragon 820 SoC (System on Chip). Οι τιμές λοιπόν για τις επερχόμενες ναυαρχίδες της Samsung θα είναι 700€ για το “απλό” S7 και 800€ για το S7 Edge. Οι παραπάνω τιμές πάντως δεν αναμένεται να διαφέρουν πολύ σε σχέση με τις τιμές για τις συσκευές με Samsung Exynos8890 SoC σύμφωνα με την τακτική τιμολόγησης της κορεάτικης εταιρίας στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την ίδια φήμη, η δυο συσκευές θα έρθουν στα ράφια των καταστημάτων σε μια έκδοση από πλευράς εσωτερικής μνήμης και συγκεκριμένα αυτή των 32GB. Φυσικά αυτό συμβαίνει επειδή, όπως έχει επιβεβαιωθεί από πολλές ακόμα πηγές, επειδή η συσκευή θα φέρει αναγνώστη για micro SD κάρτες.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, οι συσκευές αναμένεται να φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων σε Ευρώπη και Αμερική στις 11 Μαρτίου, ενώ οι προ-παραγγελίες, ως συνήθως, αναμένεται να αρχίσουν αμέσως μετά της επίσημη παρουσίαση των δυο συσκευών στις 21 Φεβρουαρίου.

Όπως και να ‘χει  stay tuned Τechmaniacs και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε..

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.