Λίγες εβδομάδες πριν, μια αναφορά από την Νότια Κορέα ισχυριζόταν ότι η Samsung εξετάζει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει και πάλι δύο ξεχωριστές εκδόσεις του Galaxy S7, μια με τον νέο Exynos M1 και μια με τον Snapdragon 820. Σύμφωνα τώρα με μια νέα φήμη, η Samsung έχει επεκτείνει την ομάδα των μηχανικών της, για να βελτιστοποιήσουν τον Snapdragon 820 για το επερχόμενο Samsung Galaxy S7.

Samsung_Galaxy_S7+Glassy+Look

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Samsung είναι ο πρώτος κατασκευαστής που έχει στα χέρια του δοκιμαστικά δείγματα του Snapdragon 820. Έτσι, είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως μια τέτοια εξέλιξη φαίνεται να δείχνει πως η Samsung έχει εξασφαλισμένες παραγγελίες για την κατασκευή του Snapdragon 820, με δικιά της τεχνολογία στα 14nm FinFET.

Μετά τον Snapdragon 810, ο οποίος υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει, ακόμη και με την δεύτερη έκδοση του, από κακή θερμική απόδοση, η Qualcomm θέλει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη, δουλεύοντας σκληρά πάνω στον Snapdragon 820. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για το hardware του, έχει ήδη αποκαλύψει ότι θα έρθει με Kryo πυρήνες και την Adreno 530 GPU για τα γραφικά, που λέγεται ότι είναι 40% πιο γρήγορη από ό,τι η Areno 430 του Snapdragon 810, ενώ θα έχει και ένα νέο DSP chip, καθώς και ενσωματωμένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ