Τα Samsung Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 θα ανακοινωθούν στις 10 Ιουλίου και παρά τις διάφορές φήμες, πρακτικά δεν ξέρουμε πολλά για τις συσκευές. Σήμερα όμως, έκανε την εμφάνισή του το Galaxy Z Fold 6 στο Geekbench, αποκαλύπτοντας μερικά από τα χαρακτηριστικά του, που όμως ήταν αναμενόμενα.

Το Geekbench 6 δείχνει πως πρόκειται για συσκευή κλειδωμένη σε κάποιον πάροχο και στο εσωτερικό του θα βρούμε τον Snapdragon 8 Gen 3. Το σκορ που πέτυχε η συσκευή είναι λίγο χαμηλότερο από ότι μας έχει συνηθίσει το Snapdragon 8 Gen 3, όμως κοιτάμε μια συσκευή που δεν έχει το τελικό firmware με τις παραμετροποιήσεις. Για τις τελικές επιδόσεις θα πρέπει να περιμένουμε την κυκλοφορία της συσκευής.

Όμως βλέπουμε και το πόσο μνήμη θα έχει, τουλάχιστον μία έκδοση. Βλέπουμε 12GB RAM, στο δείγμα του Galaxy Z Fold 6 που δοκιμάστηκε στο δημοφιλές benchmark, Geekbench.

Galaxy Z Fold 6 Geekbench

Είμαστε δύο μήνες πριν την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής, κάτι που σημαίνει πως όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία της αποκάλυψης, θα έχουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες.

Ξέχνα το Xiaomi 14 Ultra, το 15 Ultra θα έχει τον μεγαλύτερο αισθητήρα κάμερας smartphone

Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr καθώς και εμείς ψάχνουμε στις πηγές μας για τα χαρακτηριστικά των συσκευών, όπως κάθε χρόνο. Άλλωστε εδώ και χρόνια τα αποκλειστικά μας σχετικά με την Samsung επιβεβαιώνονται πάντα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.