Σύμφωνα με νέες διαρροές, η Xiaomi πρόκειται να βελτιώσει περαιτέρω την κύρια κάμερα στο επόμενης γενιάς flagship smartphone της. Υποτίθεται ότι το Xiaomi 15 Ultra θα είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα ακόμη μεγαλύτερο από αυτόν της 1 ίντσας στο 14 Ultra.

Η Xiaomi έφερε αισθητήρες κάμερας τύπου 1 ίντσας στην κύρια αγορά με το 13 Ultra, πέρυσι. Ενώ το 14 Ultra απέτυχε να κάνει σημαντικά άλματα στον κύριο αισθητήρα κάμερας, νέες πληροφορίες δείχνουν τώρα ότι το 15 Ultra πρόκειται να κάνει ένα βήμα προόδου σε αυτόν τον τομέα.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός leaker Digital Chat Station, η Xiaomi είναι έτοιμη να εξοπλίσει το 15 Ultra με μια κύρια κάμερα μεγαλύτερη από τους αισθητήρες 1 ίντσας των 13 Ultra και 14 Ultra. Αν αυτή η διαρροή ισχύει, τότε το 15 Ultra θα κάνει το ντεμπούτο του με τον μεγαλύτερο αισθητήρα κάμερας σε smartphone μέχρι στιγμής.

Εκτός από την αναβαθμισμένη κύρια κάμερα, ο DCS ισχυρίζεται ότι η Xiaomi θα βελτιώσει επίσης το ζουμ. Το τηλέφωνο φέρεται να διατηρεί τη διάταξη τετραπλής κάμερας που αποτελείται από την κύρια, δύο τηλεφακούς και έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό. Υποτίθεται ότι έχει αναβαθμιστεί και ο περισκοπικός φακός για να προσφέρει καλύτερη απόδοση στην περιοχή ζουμ 10x έως 30x.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.