Η Samsung έχει ξεκινήσει τις δοκιμές για τον νέο teardrop μεντεσέ με τον οποίο έχει εφοδιάσει το Galaxy Z Fold 5, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του έτους, πιθανότατα τον Αύγουστο.

Ο teardrop μεντεσές χρησιμοποιεί έναν σχεδιασμό που επιτρέπει στον κάθετο άξονα να διπλώνει εσωτερικά και προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα, όπως περισσότερο χώρο για το κεντρικό τμήμα της οθόνης και μείωση της πτυχής καθώς και του κενού μεταξύ των δύο τμημάτων της συσκευής.

Κατά τη διάρκεια της MWC 2023, η Samsung παρουσίασε έναν μεντεσέ με διάσταση 14 χιλιοστά, που σηματοδοτεί σημαντική βελτίωση από τα 15.8 χιλιοστά του που προσφέρει ο τωρινός σχεδιασμός των μεντεσέδων στα foldable smartphones.

Όλα αυτά, λίγο πολύ, τα γνωρίζουμε εξαιτίας αναφορών από πολλές πηγές. Όμως, αυτή τη φορά έχουμε στη διάθεση μας λεπτομέρειες για τις δοκιμές και τους στόχους που θέλει να πετύχει η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια στο Samsung Galaxy Z Fold 5.

Οι εσωτερικές δοκιμές μπορεί να διαρκέσουν αρκετό καιρό, διότι ένα μόνο πρωτότυπο χρειάζεται περίπου 5 ημέρες για να ολοκληρώσει τον κύκλο δοκιμών. Αυτή τη στιγμή, ο στόχος της Samsung είναι ο μεντεσές του Galaxy Z Fold 5 διατηρεί τουλάχιστον το 85% της αρχικής στεγανότητας και αντοχής του μετά από 200.000 αναδιπλώσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.