Έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι η Samsung θα υιοθετήσει στο Galaxy Z Fold 5 water drop μεντεσέ ο οποίος βελτιώνει την καμπύλη της εσωτερικής οθόνης κατά το δίπλωμα και δίνει περισσότερο χώρο στο κεντρικό τμήμα, με αποτέλεσμα να μην τσακίζει και να μην δημιουργεί πτυχή, τουλάχιστον όχι τόσο έντονη όσο οι άλλοι μεντεσέδες.

Επιπλέον, αυτός ο μεντεσές επιτρέπει τη μείωση του κενού ανάμεσα στα δύο τμήματα της συσκευής, όταν αυτή είναι κλειστή. Όλα αυτά τα ξέραμε και είχαμε δει κάποια πρωτότυπα συσκευών που οι αναφορές θέλουν να είναι πρώιμες εκδόσεις από τη διαδικασία ανάπτυξης του Galaxy Z Fold 5.

Τώρα, ο γνωστός και έγκυρος leaker Ice Universe επιβεβαίωσε τα παραπάνω και όχι μόνο. Είπε ότι ο water drop μεντεσές θα βρίσκεται στο εσωτερικό του Samsung Galaxy Z Fold 5 και τα δύο τμήματα του δεν θα έχουν κενό μεταξύ τους. Μάλιστα τονίζει ότι θα υπάρχει γενική βελτίωση στον μεντεσέ και το foldable θα έχει πάχος μόλις 13.x χιλιοστά όταν είναι διπλωμένο.

Σε άλλη δημοσίευση του, ο leaker επιβεβαίωσε ότι τον water drop μεντεσέ θα τον δούμε και στο Galaxy Z Flip 5, ενώ είπε πως τα δύο επερχόμενα foldable smartphones του νοτιοκορεάτικου τεχνολογικού κολοσσού θα έχουν πιστοποίηση IPX8.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.