Φήμες και αναφορές θέλουν τα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5 να χρησιμοποιούν έναν νέο waterdrop μεντεσέ που βοηθάει στην μείωση της τσάκισης στο κέντρο της οθόνης και στο μηδενισμό του κενού ανάμεσα στα δύο τμήματα των συσκευών.

Όμως, φωτογραφίες από δοκιμαστική συσκευή έδειξαν ότι τελικά το Galaxy Z Fold 5 έχει κενό ανάμεσα στα τμήματα του, έστω και αν αυτό είναι σχετικά μικρό και βρίσκεται προς το πίσω μέσω, στο σημείο του μεντεσέ.

Τώρα, κάποιος δημοσίευσε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με ομοιώματα του Galaxy Z Flip 5, σε λευκό και μαύρο χρώμα. Ειδικά στο μαύρο χρώμα φαίνεται ότι ίσως τελικά η εταιρεία έχει βάλει ειδικό coating που κάνει αόρατη την εξωτερική οθόνη.

Οι εικόνες και το βίντεο δεν αποκαλύπτουν κάτι σχετικά με το design, το οποίο δεν γνωρίζαμε έως τώρα. Όμως, δείχνουν δύο εξαιρετικά αρνητικά στοιχεία. Αρχικά, το κενό μεταξύ των τμημάτων του είναι αρκετά μεγάλο, ίσως μεγαλύτερο από αυτό που έχει το Galaxy Z Flip 4.

Samsung Galaxy Z Flip 5 Dummy

Έπειτα, η εσωτερική οθόνη του Galaxy Z Flip 5 έχει πλέον διπλή τσάκιση. Ελπίζουμε ότι αυτό έχει σχέση με το υλικό που χρησιμοποιήθηκε στα ομοιώματα και δεν θα το δούμε να συμβαίνει στην κανονική συσκευή.

Samsung Galaxy Z Flip 5 Dummy

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.