Το επερχόμενο Samsung Galaxy Z Flip 5 θα φέρει πολλές σημαντικές αλλαγές όσον αφορά το design και την κατασκευή του. Η μεγαλύτερη αναβάθμιση που θα δούμε, τουλάχιστον που φαίνεται με την πρώτη ματιά, είναι η εξαιρετικά μεγάλη οθόνη στο εξωτερικό του clamshell foldable smartphone.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Samsung και η Google συνεργάστηκαν για να βελτιστοποιήσουν τις εφαρμογές του κολοσσού της αναζήτησης για το μέγεθος και το design της νέας εξωτερικής οθόνης του Flip 5.

Μέχρι τώρα, είμαστε αρκετά σίγουροι ότι η εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip 5 έχει σχήμα που μοιάζει με φάκελο, αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Ωστόσο, κανένα leak μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει πώς ακριβώς θα λειτουργούν οι εφαρμογές και ο launcher αυτής της οθόνης. Αυτό αλλάζει, καθώς ένας χρήστης τους Twitter με το όνομα @Vetrox360 δημιούργησε ένα μικρό βίντεο.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε την εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip 5 και το animation των εφαρμογών όταν ανοίγουν ή κλείνουν. Το animation είναι παρόμοιο με αυτό του launcher στο One UI.

Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται απλώς για ένα βίντεο που έφτιαξε κάποιος fan και δεν πρόκειται για leak που δείχνει ή ισχυρίζεται ότι αποκαλύπτει το UI της εξωτερικής οθόνης του επερχόμενου clamshell foldable smartphone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.