Αν υπάρχει κάτι που αποτελεί πρόβλημα των smartwatch που τρέχουν Wear OS είναι η αυτονομία τους. Το ίδιο ισχύει και με το watchOS. Ό,τι και να υπόσχονται οι εταιρείες, η τρελή αυτονομία έρχεται με σοβαρές θυσίες στις λειτουργίες του έξυπνου ρολογιού. Στο πεδίο του Wear OS, η κορυφή ανήκει στο Galaxy Watch 5 Pro, μέχρι να αποδειχθεί ότι κάποιος κατάφερε κάτι καλύτερο, ή να κυκλοφορήσουν τα Samsung Galaxy Watch 7.

Η Samsung επαναφέρει την τεράστια μπαταρία του Galaxy Watch 5 Pro με τη σειρά Galaxy Watch 7. Το Pro μοντέλο της σειράς θα έχει χωρητικότητα μπαταρίας παρόμοια με αυτή του 5 Pro. Σύμφωνα με νοτιοκορεατική αρχή πιστοποίησης το Watch 7 Pro θα έχει 578mAh μπαταρία. Το Galaxy Watch 5 Pro είχε ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας 573mAh και τυπική (εμπορική) χωρητικότητα 590mAh, οπότε, περιμένουμε ο διάδοχος του να έχει ελαφρώς μεγαλύτερη εμπορική χωρητικότητα.

Η Samsung εργάζεται ακόμη και πάνω σε ένα τετράγωνο smartwatch, αλλά μένει να δούμε αν αυτό το ρολόι θα είναι ανάμεσα στα μοντέλα της σειράς Galaxy Watch 7 ή ένα ξεχωριστό προϊόν. Στη σειρά θα υπάρχουν τρία μοντέλα, το βασικό, το Pro, και ίσως τo Classic ή το τετράγωνο. Δεν γνωρίζουμε επίσης τις χωρητικότητες της μπαταρίας για τα άλλα δύο μοντέλα Galaxy Watch 7, αν και δεν θα είχαμε ελπίδες για κάποια σημαντική αναβάθμιση σε αυτόν τον τομέα σε σύγκριση με τα προηγούμενα απλά Galaxy Watch.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.