Η πιο πρόσφατη beta έκδοση της εφαρμογής Samsung Health σχεδόν επιβεβαίωσε ότι τα Galaxy Watch 5 θα είναι δύο, ένα κανονικό και ένα Pro, και ότι στη σειρά δεν θα υπάρχει το Classic. Είναι ενδιαφέρον ότι η beta έκδοση υποδηλώνει επίσης ότι το επερχόμενο ρολόι της σειράς 5 της Samsung μπορεί να έχει αισθητήρα μέτρησης της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με ένα screenshot που κοινοποίησε ένας redditor, η εφαρμογή Samsung Health άρχισε να εμφανίζει ρύθμιση για την επιφανειακή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η ύπαρξη αυτής της λειτουργίας προκαλεί έκπληξη, επειδή, όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν, η Samsung είναι ακόμα πολύ πίσω με τον αλγόριθμό της και επομένως είναι απίθανο να κυκλοφορήσει αυτή τη δυνατότητα με το επερχόμενο ρολόι.

Επιπλέον, η ίδια beta έκδοση της εφαρμογής Samsung Health επιβεβαίωσε τα ονόματα Galaxy Watch 5 και Pro και άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα υπάρξει “Classic”, φέτος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νότιοκορεάτικος κολοσσός χρησιμοποιεί την εφαρμογή Health για να αποκαλύψει ένα προσεχές προϊόν.

Πέρυσι, αναφορές για τα Galaxy Watch 4 και Watch 4 Classic εμφανίστηκαν στο λογισμικό παρακολούθησης της υγείας της εταιρείας περίπου ένα μήνα πριν από την επίσημη πρεμιέρα τους.

Το Samsung Galaxy Watch 5 πιθανότατα θα είναι διαθέσιμο σε μεγέθη 40mm και 42mm, ενώ το Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο σε ένα μέγεθος. Το Pro μπορεί να έχει σώμα από τιτάνιο και γυαλί από ζαφείρι. Αναμένεται να διαθέτει μεγάλη μπαταρία  με χωρητικότητα 572mAh.

Η Samsung δεν έχει κάνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τα επερχόμενα smartwatches. Αναμένουμε ότι η επερχόμενη σειρά Galaxy Watch 5 να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.