Σύμφωνα με διάφορα leaks, η Samsung εργάζεται στα επόμενα smartwatches της, τα Galaxy Watch 5, με κωδικές ονομασίες Heart-S, Heart-L, και Heart-Pro. Τα ρολόγια θα είναι διαθέσιμα σε 40mm και 44mm μοντέλα, ενώ φέτος δεν θα δούμε Classic, αλλά το βασικό και το Galaxy Watch 5 Pro.

Θα μπορούσε η κατάργηση του Classic να σημαίνει το τέλος του περιστρεφόμενου bezel; Από τα Galaxy Watch 4 μόνο το Classic έχει το bezel και τη θέση του φαίνεται να παίρνει το Galaxy Watch 5 Pro. Οπότε, τι σκοπεύει να κάνει η εταιρεία με το περιστρεφόμενο bezel;

Σύμφωνα με τον γνωστό leaker Ice Universe, το Samsung Galaxy Watch 5 Pro δεν θα έχει το πολύ αγαπητό από τους οπαδούς των έξυπνων ρολογιών της νοτιοκορεάτικης εταιρείας περιστρεφόμενο bezel. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο το γιατί η εταιρεία θα καταργήσει αυτό το χαρακτηριστικό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.