Μετά από μήνες καθυστερήσεων, το Samsung Galaxy Watch 4 έλαβε τελικά πρόσβαση στο Google Assistant, την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, η διάθεση ήταν κάθε άλλο παρά ομαλή.

Πρώτον, οι χρήστες δεν μπορούσαν να εγκαταστήσουν και να ενεργοποιήσουν το Google Assistant στο smartwatch τους. Τώρα που τα κατάφεραν, αντιμετωπίζουν πολλά ζητήματα σταθερότητας και αξιοπιστίας.

Πολλοί χρήστες έχουν αρχίσει να παραπονιούνται για προβλήματα εξάντλησης της μπαταρίας στο Samsung Galaxy Watch 4 τους μετά την εγκατάσταση του Google Assistant. Οι χρήστες ισχυρίζονται επίσης ότι η ανίχνευση των λέξεων-κλειδιών «OK, Google» είναι σχεδόν τυχαία.

Επιπλέον, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το Galaxy Watch 4 τους αποσυνδέεται από το τηλέφωνό τους και οι προσπάθειες επανασύζευξής είναι ανεπιτυχείς καθώς καμία συσκευή δεν μπορεί να αναγνωρίσει την άλλη.

Μερικοί χρήστες μπόρεσαν να αντιστοιχίσουν το Samsung Galaxy Watch 4 με το smartphone τους μόνο μετά από hard reset, χάνοντας τα δεδομένα στο smartwatch τους.

Είναι φυσικό οι άνθρωποι να εκνευρίζονται αν χάσουν τα δεδομένα που σχετίζονται με την υγεία τους, που είναι αποθηκευμένα στο smartwatch. Η νέα ρύθμιση του ρολογιού, η εγκατάσταση και διαμόρφωση όλων των εφαρμογών, και η ενεργοποίηση του Samsung Pay, είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Αν και το Google Assistant στο Wear OS 3 υποτίθεται είναι βελτιωμένο, οι χρήστες ισχυρίζονται ότι στο Samsung Galaxy Watch 4 δεν είναι ταχύτερο από ό,τι σε παλαιότερα, έξυπνα ρολόγια με Wear OS 2.

Ας ελπίσουμε ότι η Google και η Samsung θα μπορέσουν να λύσουν αυτά τα ζητήματα εντός των επόμενων ημερών μέσω ενημερώσεων λογισμικού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.