Τα Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch 4 Classic της Samsung λαμβάνουν μια νέα μεγάλη ενημέρωση λογισμικού που φέρνει βελτιωμένες πληροφορίες για τη σύνθεση του σώματος καθώς και ειδικά προηγμένα προγράμματα διαλειμματικής προπόνησης για δρομείς και ποδηλάτες. Επιπλέον, η Samsung φέρνει μια σειρά από νέα watch faces και μια νέα σειρά με λουράκια που θα είναι διαθέσιμα από την ίδια την εταιρεία και τους λιανοπωλητές με τους οποίους συνεργάζεται.

Οι νέοι στόχοι και πληροφορίες για τη σύνθεση σώματος περιλαμβάνουν καθημερινές συμβουλές και υπενθυμίσεις που θα βοηθήσουν να παραμείνετε σε καλό δρόμο στο ταξίδι για την καλή φυσική κατάσταση. Θα λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με τους συγκεκριμένους στόχους της σωματικής σας σύνθεσης, όπως το βάρος, το ποσοστό σωματικού λίπους, και τη μάζα των σκελετικών μυών. Αυτά θα είναι ορατά στην εφαρμογή Samsung Health στο τηλέφωνό σας – και πάντα με τη χρήση ενός Samsung Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch 4 Classic.

Η ενημερωμένη δυνατότητα διαλειμματικής προπόνησης επιτρέπει σε δρομείς και ποδηλάτες να ορίζουν και να παρακολουθούν προσαρμοσμένες προπονήσεις διαφορετικής έντασης. Η Samsung προσθέτει επίσης ένα ποσοστό ανάγνωσης VO2 Max για να ενημερώσει πόσο σκληρά πιέζετε τον εαυτό σας, καθώς και έναν νέο δείκτη απώλειας ιδρώτα που μετρά την ποσότητα ιδρώτα που χάσατε κατά τη διάρκεια της προπόνησής και πόσο νερό πρέπει να καταναλώσετε για να ανακτήσετε τα υγρά στο σώμα σας.

Μια άλλη νέα προσθήκη είναι οι μετρήσεις καρδιακού παλμού ανάκτησης που παράγουν δεδομένα έως και δύο λεπτά μετά το τέλος της προπόνησής. Η Samsung φέρνει επίσης ένα νέο πρόγραμμα καθοδήγησης ύπνου που δίνει εξατομικευμένες συμβουλές για το πώς να ξεκουραστείτε καλύτερα. Το νέο πρόγραμμα καθοδήγησης ύπνου είναι προσαρμοσμένο για κάθε χρήστη ενός Samsung Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch 4 Classic με βάση τις καθημερινές του συνήθειες, καθώς και μια νέα δυνατότητα που μπορεί να απενεργοποιήσει αυτόματα τις συνδεδεμένες συσκευές SmartThings, όπως τηλεοράσεις και έξυπνα φώτα, μόλις το ρολόι εντοπίσει ότι κοιμάστε.

Η νέα ενημέρωση λογισμικού θα είναι διαθέσιμη τόσο για το Galaxy Watch 4 όσο και για το Watch 4 Classic από τις 10 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.