Το Galaxy S8 πλησιάζει στην ανακοίνωσή του κάθε μέρα που περνάει, μαθαίνουμε όλο και περισσότερα μέσα από διαρροές. Η Samsung μετά το φιάσκο με το Galaxy Note 7 είναι πολύ πιεσμένη και υποχρεωμένη να βγάλει μια πολύ καλή συσκευή. Αυτομάτως αυτό κάνει το Galaxy S8, το πιο σημαντικό launch στην ιστορία της εταιρίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συσκευή θα έχει πολύ μικρά bezels, κάτι που θα της επιτρέψει να κάνει χρήση οθόνης 5.7 ίντσες για την edge έκδοση. Θα δούμε ενδεχομένως και έκδοση με 6.2 ίντσες οθόνη, με μηδενικά bezels. Επίσης έχουμε ακούσει πως η συσκευή θα έχει μονή κάμερα, και δεν θα ακολουθήσει τον ανταγωνισμό στο θέμα της κάμερας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα μείνει πίσω σε θέματα ποιότητας.

galaxy-s7

Η εταιρία θέλει να κερδίσει πίσω τους χρήστες που έχασε με το Galaxy Note 7 και πλέον περιμένουμε μεγάλη άνοδο, σε όλους τους τομείς της. Η τελευταία έκθεση, θέλει το Galaxy S8, να έχει στερεοφωνικά ηχεία, πιθανότατα από την Harman. Την φήμη ενισχύει το γεγονός, πως η Samsung πρόσφατα αγόρασε την Harman, προσφέροντας το ποσό των $8 δις, οπότε είναι λογικό να θωρήσουμε πως θα ενσωματώσει τεχνολογίες της στο Galaxy S8.

Το Galaxy S8 αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη Φεβρουαρίου, κατά την MWC 2017, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να μάθουμε περισσότερα. Ετοιμαστείτε για πολλές διαρροές από την συσκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.