Οι φήμες για διπλή κάμερα στο Galaxy S8 έχουν αρχίσει από τον Ιούνιο και από τότε οι αναφορές στο θέμα δεν σταματάνε. Θα λέγαμε πως η συγκεκριμένη φήμη έχει ακουστεί τόσες φορές, που δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί.

Σήμερα ένας leakster από την Κίνα λέει αυτό ακριβώς το αντίθετο, ενώ ο ίδιος έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστος στο παρελθόν. Φυσικά το όλο θέμα παραμένει μια φήμη και είναι αρκετά νωρίς για να θεωρήσουμε κάτι σίγουρο και δεδομένο. Έτσι λοιπόν σήμερα βλέπουμε πως η Samsung δεν θα ακολουθήσει τον ανταγωνισμό στο θέμα της κάμερας και θα μείνει στον μονό αισθητήρα.

Samsung Galaxy S7 Edge (9)

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τους λόγους για αυτή την κίνηση της Samsung, προς άλλη κατεύθυνση. Ίσως δούμε αυτή την υλοποίηση σε μελλοντικές συσκευές της εταιρίας, όχι όμως στο Galaxy S8.

Στην πραγματικότητα όμως, εμείς θα λέγαμε πως η εταιρία δεν έχει την ανάγκη να κινηθεί προς τα εκεί, αφού ακόμα και με έναν αισθητήρα, στο Galaxy S7, φωτογραφικά ήταν ανώτερη από τον ανταγωνισμό. Αυτό και μόνο κάνει την τεχνολογία των δύο καμερών πιο πολύ κίνηση ενθουσιασμού, παρά ουσίας. Αντί διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, η εταιρία αποφάσισε να κινηθεί προς αναβάθμιση της εμπρόσθιας κάμερας, κάτι που δεν έχουμε δει στον ανταγωνισμό. Όπως είδαμε σε περασμένη φήμη, το Galaxy S8 θα έχει autofocus στην εμπρόσθια κάμερα, ώστε να παρέχει σωστό βάθος πεδίου και στις selfies μας, κάτι που λείπει από της συσκευές μέχρι σήμερα. α

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.