Πρόσφατα μάθαμε πως η Samsung δοκιμάζει το επερχόμενο Samsung Galaxy S7 με δύο διαφορετικούς επεξεργαστές, τον Snapdragon 820 και τον νέας γενιάς Exynos M1. Σήμερα μια νέα φήμη εμφανίστηκε, υποστηρίζοντας ότι η Qualcomm ξεκίνησε να τροφοδοτεί την Samsung με μια ακόμα καλύτερη έκδοση του Snapdragon 820, στην οποία έχει ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο για να φέρει βελτιώσεις.

Samsung_Galaxy_S7+Glassy+Look

Η νέα έκδοση του Snapdragon 820 (V3.X) που παρέχεται στη Samsung, θα διατηρήσει τους τέσσερις Kyro πυρήνες και την ισχυρή Adreno 530 GPU, όπως επίσης και την διαδικασία παραγωγής στα 14nm FinFET, αλλά θα προσφέρει ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και καλύτερη θερμική διαχείριση, με αποτέλεσμα να έχει συνολική αύξηση της απόδοσης έως και 10% και με δυνατότητα να φτάσει πολύ περισσότερο με περαιτέρω μικροαλλαγές που θα γίνουν.

Δεδομένου ότι ότι ο Snapdragon 820 μπορεί θεωρητικά να φτάσει ταχύτητες έως και 3GHz ανά πυρήνα, θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση της Samsung για το chipset που θα επιλέξει για το Samsung Galaxy S7. Όποιο δρόμο και να πάρει, είναι αρκετά βέβαιο ότι θα ταράξει τους αριθμούς των benchmarks.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ