Το Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition ανακοινώθηκε επίσημα από την Samsung, αφού είχε διαρρεύσει ήδη δύο φορές τις τελευταίες δυο βδομάδες. Το τελικό προϊόν μοιάζει ακριβώς όπως αυτό που είχαμε δει σε ένα render από την πρώτη διαρροή και περιλαμβάνει τα πέντε επίσημα χρώματα των Ολυμπιακών κύκλων.

Samsung-Galaxy-S7-Rio-4
Όπως μπορείτε να δείτε, το μεγαλύτερο μέρος του τηλεφώνου είναι μαύρο, αλλά υπάρχουν κίτρινες αποχρώσεις στο μπροστινό μέρος, κόκκινο και πράσινο στις πλευρές και μπλε στο πίσω μέρος.

Η συσκευή θα έρθει με την εφαρμογή Rio 2016 προεγκατεστημένη, μαζί με ειδικά wallpapers, και ορισμένα στοιχεία στο UI εμπνευσμένα από τα Ολυμπιακά χρώματα. Όπως θα περιμένατε, η συσκευή έχει τα ίδια χαρακτηριστικά στο εσωτερικό της, με το απλό Galaxy S7 edge που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.

Κάθε αθλητής που θα βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θα πάρει ένα Galaxy S7 edge Olympic Edition, καθώς και ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά Gear IconX. Όσοι όμως χρήστες θέλουν να το αποκτήσουν, ένας περιορισμένος αριθμός 2.016 συσκευών Galaxy S7 edge Olympic Edition θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 18 Ιουλίου σε επιλεγμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Κίνα, τη Γερμανία και την Κορέα με τιμή 879 ευρώ.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ