Σύμφωνα με μια έκθεση από τον κορεάτικο Τύπο, η Samsung πιέζει την κυκλοφορία του Galaxy S7 στο δεύτερο μισό του 2015. Εκείνη την περίοδο η Samsung κυκλοφορεί το Galaxy Note 5, αλλά η φήμη λέει πως η εταιρία θέλει να χτυπήσει νωρίτερα το iPhone 6s και το iPhone 6s Plus. Αυτό το ενδεχόμενο μας φαίνεται αρκετά ακραίο, οπότε ας πάρουμε την εν λόγω έκθεση με τις ανάλογες επιφυλάξεις.

iPhone-6-vs-Samsung-Galaxy-S6-image

Το κορεάτικο Newsis επικαλείται πηγές μέσα στην Samsung, αναφέροντας πως η εταιρία έχει αρχίζει ήδη να εργάζεται στο Galaxy S7, 2-3 μήνες νωρίτερα από το πρόγραμμα. Παραδοσιακά η εταιρία κυκλοφορεί την ναυαρχίδα της στο πρώτο τρίμηνο του έτους, αλλά ξεκινώντας την ανάπτυξη του επόμενου μοντέλου νωρίτερα, ίσως δούμε την εταιρία να το ανακοινώνει στα τέλη του 2015. Αν επαληθευτεί κάτι τέτοιο, θα είναι η πρώτη φορά που η Samsung κυκλοφορεί δύο ναυαρχίδες τον ίδιο χρόνο.

Η Samsung σύμφωνα με την έκθεση, προσπαθεί να απαντήσει πιο αποδοτικά στο iPhone 6s και να μην του δώσει χρόνο στο δεύτερο μισό του 2015. Όμως εκτός από το Galaxy Note 5 που ανακοινώνεται τον Σεπτέμβριο, η εταιρία φημολογείται πως θα ανακοινώσει και το Galaxy S6 Plus μέσα στο καλοκαίρι. Το S6 Plus θα είναι ανάμεσα σε Galaxy S6 και Galaxy Note 5 στο θέμα του μεγέθους, οπότε δεν μπορούμε να δούμε ουσιαστικό λόγω σε ανακοίνωση του Galaxy S7 τόσο νωρίτερα.

Αν η έκθεση επαληθευτεί, τότε επαληθεύονται και οι φήμες που θέλουν την Samsung να αφήνει λιγότερο χώρο στην Apple για να κινηθεί, το δεύτερο μισό του 2015. Μια τέτοια κίνηση όμως μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα για την Samsung, κάτι που είδαμε στην περίπτωση της Sony, που κυκλοφορεί δύο ναυαρχίδες τον χρόνο. Όπως και να έχει η Samsung αναμένεται να πουλήσει 45 εκατομμύρια Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge φέτος, αριθμός διόλου μικρός.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ