Μια φωτογραφία του υποτιθέμενου Samsung Galaxy S6 Plus φαίνεται να διέρρευσε από τον MKBHD, ο οποίος επικαλείται ανώνυμη πηγή του. Είδαμε και εχθές πληροφορίες για αυτή την συσκευή και σήμερα έρχεται η πιθανή επιβεβαίωσή της, ενώ η ανακοίνωση απέχει μερικές εβδομάδες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν.

Galaxy-S6-Plus

Στην φωτογραφία έχουν σβηστεί τα διακριτικά που μπορούν να αποκαλύψουν την ταυτότητα του κατόχου της συσκευής, όμως μπορούμε να δούμε πως έχουμε διπλή κυρτή οθόνη του Samsung Galaxy S6 Edge. Δεν είναι η μόνη ομοιότητα με την ναυαρχίδα της Samsung καθώς η συσκευή της φωτογραφίας φαίνεται σαν ένα S6 Edge on steroids, αφού σχεδιαστικά είναι ίδιο, αλλά το μέγεθός του είναι μεγαλύτερο.

Διαφορές έχουμε στα εικονίδια, αλλά και στην διάταξή τους, αφού το Galaxy S6 Edge έχει 4 εικονίδια ανά σειρά και εδώ βλέπουμε 5 ανά σειρά, οπότε πιθανότατα η συσκευή να είναι αισθητά μεγαλύτερη.

Οι φήμες θέλουν την συσκευή να ανακοινώνεται μέσα στο καλοκαίρι, πιθανότατα μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Δεν θα αντικαταστήσει το Galaxy Note 5, αφού δεν διαθέτει S-Pen. Μείνετε συντονισμένοι για να δούμε την συσκευή παρέα!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.