Σήμερα η Samsung ανακοίνωσε πως έχει προγραμματίσει εκδήλωση για τις 13 Αυγούστου και πιθανότατα εκεί θα ανακοινώσει το Samsung Galaxy Edge+. Πριν λίγο η συσκευή πέρασε από το Geekbench και μας άφησε ενδιαφέροντα σκορ μαζί με τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Έτσι λοιπόν το Galaxy S6 Edge+ φαίνεται πως θα έχει στο εσωτερικό του τον Exynos 7420, που είδαμε και στο Galaxy S6. Μέχρι πρόσφατα ακούγαμε πως η συσκευή θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 808, αλλά σήμερα οι φήμες καταρρίπτονται.

galaxy s6 edge plus geekbench

Το εντυπωσιακό που βλέπουμε στο Benchmark είναι πως η συσκευή διαθέτει 4GB RAM, που είναι αρκετά μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τα 3GB του Galaxy S6 Edge. Τα αποτελέσματα του Benchmark δείχνουν πως το hardware είναι πολύ δυνατό, με το Sinle-Core Score να είναι στους 1463 πόντους και το Multi-Core Score να φτάνει τους 4947 πόντους.

Όπως και να είναι η συσκευή, πολύ σύντομα θα την δούμε να ανακοινώνεται, οπότε κάντε λίγο υπομονή μέχρι τις 13 Αυγούστου και μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.