Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα πως η επόμενη παρουσίαση της θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου, στο Lincoln Center, στη Νέα Υόρκη. Το event θα διαθέτει livestream και φυσικά θα το δούμε παρέα στο techmaniacs.gr.

samsung event

Ίσως δούμε το Galaxy Note 5 να ανακοινώνεται, παρέα με το Galaxy S6 Edge Plus, αν και στην εικόνα που συνοδεύει την ανακοίνωση, δεν βλέπουμε πουθενά την ένδειξη unpacked που βρίσκεται σε κάθε μεγάλη ανακοίνωση της εταιρίας. Αυτό που βλέπουμε στην εικόνα, είναι καθαρή αναφορά σε κυρτή συσκευή, οπότε μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένο πως θα δούμε το Galaxy S6 Edge Plus, ενώ το Galaxy Note 5 πιθανότατα θα το δούμε στο πραγματικό Unpacked στην IFA 2015.

Όπως και να έχει, εμείς θα δούμε την εκδήλωση και θα ανακαλύψουμε παρέα τα όσα έχει να μας δείξει η Samsung! Μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.