Μπορεί το Galaxy S5 να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα, το ePrice όμως κατάφερε να βρει ένα και να το βάλει δίπλα στα Xperia Z2, HTC One M8 και LG G Pro 2. Αφού τα κινητά πήραν τις πόζες τους, ακολούθησαν μερικές φωτογραφίες!

Το ενδιαφέρον είναι πως όλα μαζί φωτογραφήθηκαν δείχνοντας τις ίδιες εικόνες, στο ίδιο δωμάτιο με τις ίδιες συνθήκες φωτισμού, αφού ήταν όλα μαζί.  Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε μερικές συγκρίσεις στις οθόνες τους.

Και οι 4 συσκευές έχουν ανάλυση 1080×1920, αλλά λόγω διαφορετικού μεγέθους στις οθόνες τους, έχουμε διαφορετική πυκνότητα σε pixels με υψηλότερη αυτή του HTC One M8 που είναι στα 441ppi και χαμηλότερη αυτή του LG G Pro 2 που είναι στα 373ppi! Όπως και να έχει, και οι τέσσερις συσκευές έχουν αρκετά υψηλή πυκνότητα σε pixels.

Έχουμε φωτογραφίες από τέσσερις φοβερές οθόνες! Ποια σας αρέσει περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια κάτω από το άρθρο!

Πηγή | Via

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το s5 είναι άλλο ένα από τα άπειρα ίδια samesung το z1 έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό και παρολα αυτά παραμένει ένα από τα καλύτερα κινητά με διαφορά…το z2 τώρα που θα έχει καλύτερα ακόμη χαρακτηριστικά δεν θα παίζεται…ανυπομονούμε

  2. Το Z2 έχει καλύτερη γωνία θέασης και αυτό προσαρμόζει την οθόνη για καλύτερα χρώματα ,ας είναι καλά ο sony x-reality pro

  3. Το sony ειναι μακραν ποιο καθαρο και φυσικο στα χρωματα του… ιαπωνας!! οχι κουκου. Μονο το iphone μπορει να σταθει διπλα του και αυτο μονο σε ποιοτητα κατασκευης, στα υπολοιπα ειναι πισω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.