Οι κάτοχοι του Samsung Galaxy S4 περιμένουν το Android 5.0 Lollipope με ανυπομονησία και το διαδίκτυο συνωμοτεί για να τους κάνει να το περιμένουν ακόμα περισσότερο, αφού έχουμε συνεχώς διαρροές σχετικά με την νέα έκδοση του λειτουργικού για την συσκευή. Όλα αυτά είναι απλά teasers για να πάρετε μια γεύση από την νέα έκδοση, αλλά και πάλι είναι καλύτερα από το να μέναμε στο σκοτάδι.

galaxy-s4-banner2

Ένα νέο βίντεο έρχεται και πάλι από το SamMobile, στο οποίο μας δείχνει ξανά το Galaxy S4 να τρέχει Lollipop. Μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο όπως το πρώτο, αλλά βλέπουμε μερικά ενδιαφέροντα πραγματάκια, όπως η κάμερα, το μενού των ρυθμίσεων και τα Widget της εταιρίας που βάζει σε όλες τις high end συσκευές της. Ευτυχώς η εταιρία φαίνεται να κρατάει το στυλ με τις καρτέλες στις ρυθμίσεις και να μην το αντικαθιστά με το πιο άναρχο look του Galaxy S5.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.