Η Samsung συμβουλεύει τους χρήστες Galaxy συσκευών να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την νέα εφαρμογή ρολογιού. Η έκδοση 12.3.30.35 διορθώνει επιτέλους τα bugs που είχαν εμφανιστεί και τρέχει πολύ καλύτερα. Σύμφωνα με την Samsung, οι χρήστες θα επιμεληθούν από την αναβάθμιση, καθώς περιέχει βελτιώσεις και επιδιορθώσεις, καθώς η προηγούμενη έκδοση είχε αρκετά προβλήματα.

Στην σελίδα της αναβάθμισης στο Galaxy Store, η εταιρία δεν αναφέρει ακριβώς ποια bugs διορθώνει και απλά αναφέρει πως αρκετά bugs έχουν διορθωθεί. Πρόσφατα είχαμε δει αρκετούς χρήστες να αναφέρουν πως η εφαρμογή του ρολογιού στα Galaxy S24 Ultra. Μερικές φορές η ώρα κολλάει κάτω από την τρέχουσα ώρα και δείχνει 2 αριθμούς ο ένας πάνω στον άλλο.

Άλλοι χρήστες ανέφεραν πως δεν είχε πλέον ήχο η εφαρμογή και μην ξεχνάμε πως στην εφαρμογή του ρολογιού είναι και τα ξυπνητήρια. Παράλληλα είχαμε αναφορές πως οι χρήστες είχαν ειδοποιήσεις για το επερχόμενο ξυπνητήρι, δύο ώρες πριν το ξυπνητήρι, κάτι που τους ξυπνούσε πολύ νωρίτερα από ότι έπρεπε.

Η νέα θεραπεία για τον καρκίνο αυξάνει την αποτελεσματικότητα χτυπώντας απευθείας τους όγκους

Στην εφαρμογή ρολογιού η Samsung δίνει τα τυπικά, ένα ρολόι, ένα ξυπνητήρι, ένα παγκόσμιο ρολόι για να έχουμε την ώρα σε διάφορές χώρες, ένα χρονόμετρο και αντίστροφη μέτρηση χρόνου. Λίγο πολύ ότι προσφέρουν και όλες οι άλλες εφαρμογές ρολογιού. Όμως, η προηγούμενη έκδοση είχε bugs που καθιστούσαν την χρήση του προβληματική. Τώρα η Samsung υποστηρίζει πως τα έχει διορθώσει όλα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφού μας έβγαλε την Παναγία πρώτα τώρα έκανε update, για να δούμε τώρα τι θέματα θα έχουμε πάλι?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.