Μάθαμε ότι η Samsung θα προσφέρει 7 χρόνια ενημερώσεις λογισμικού στα Galaxy S24, και πιθανώς 7 εκδόσεις Android, με περισσότερες συσκευές να λαμβάνουν αντίστοιχη επέκταση υποστήριξης. Η ίδια πηγή, αποκάλυψε πολλά περισσότερα για τα επερχόμενα flagship smartphones.

Μία σειρά από εικόνες, που φαίνεται να ανήκουν σε προωθητικό υλικό, αποκαλύπτουν ότι τα smartphones της σειράς έχουν 2x Optical Quality Zoom. Τι σημαίνει αυτό; Θα μπορούσαν οι 50MP και 200MP κύριες των τριών συσκευών να έχουν ψηφιακό ζουμ που προσφέρει ποιότητα αντίστοιχη του 2x οπτικού ζουμ.

Αντίστοιχη σημείωση βλέπουμε και τον 50MP τηλεφακό του Samsung Galaxy S24 Ultra. Η εικόνα παρουσιάζει την αναφορά “10x Optical Quality Zoom”, που κάλλιστα θα μπορούσε να σημαίνει ότι το ψηφιακό ζουμ του flagship θα είναι αντίστοιχης ποιότητας με ένα 10x οπτικό ζουμ.

Τα φωτογραφικά αποτελέσματα των Galaxy S24 θα ενισχύει η AI της εταιρείας, σύμφωνα με το υλικό. Τα Galaxy AI χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα σε Galaxy smartphones που τα υποστηρίζουν, όπως τα S24. Μεταξύ άλλων, θα επιτρέπουν βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας.

Ωστόσο, υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια. Μπορεί τα Galaxy AI χαρακτηριστικά να είναι διαθέσιμα στα Samsung Galaxy S24 και άλλα flagship της εταιρείας, αλλά φαίνεται ότι στο μέλλον θα πρέπει οι χρήστες να πληρώνουν, καθώς κάπου αναφέρεται ότι θα είναι “δωρεάν έως το 2025”. Μετά από το 2025, ίσως η Samsung τα κλειδώσει πίσω από συνδρομή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.