Η Google εξέπληξε τους πάντες, τον Οκτώβριο του 2023, ανακοινώνοντας ότι θα παρέχει αναβαθμίσεις νέων εκδόσεων Android και ενημερώσεις ασφαλείας στα Pixel smartphones για επτά ολόκληρα χρόνια. Αυτού του είδους η δέσμευση για ενημερώσεις λογισμικού ήταν απλά ανήκουστη στην αγορά των smartphone, με ακόμη και την Apple να υποστηρίζει τα iPhones και τα iPads μόνο με πέντε βασικές ενημερώσεις iOS, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Η Samsung, όπως ίσως γνωρίζετε, προσφέρει τέσσερις σημαντικές ενημερώσεις Android για τα flagship της και για επιλεγμένες συσκευές μεσαίας και χαμηλής κατηγορίας. Οι οπαδοί των συσκευών της ελπίζουν ότι η εταιρεία θα ακολουθήσει τα βήματα της Google και θα επεκτείνει την πολιτική ενημερώσεων. Ωστόσο, ενώ η Samsung έχει αφήσει υπόνοιες για κάτι τέτοιο, δεν ανακοίνωσε ποτέ κάτι τέτοιο.

Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει με τα Samsung Galaxy S24. Σύμφωνα με το Android Headlines, τα επερχόμενα flagship της Samsung θα λαμβάνουν ενημερώσεις για επτά χρόνια. Η ιστοσελίδα δεν επιβεβαιώνει αν τα επτά χρόνια θα αφορούν μόνο τις ενημερώσεις ασφαλείας, αλλά ελπίζουμε ότι θα συμπεριληφθούν και οι ενημερώσεις Android, το One UI, και νέα χαρακτηριστικών.

Θα είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε αν η Samsung θα επεκτείνει την υποστήριξη των επτά ετών σε υπάρχουσες συσκευές, όπως τα Galaxy S23 και τα Galaxy Z Fold 5. Η Samsung συμπεριέλαβε τόσο τις νέες όσο και τις παλιές συσκευές όταν άλλαξε από τη μακροχρόνια πολιτική των δύο μεγάλων αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος σε τρεις, και στη συνέχεια σε τέσσερις μεγάλες αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος. Επιπλέον, έχει δείξει να τα καταφέρνει καλά στον τομέα των ενημερώσεων.

Όλα θα αποκαλυφθούν σε λίγες μόνο ημέρες. Η εκδήλωση Unpacked των Galaxy S24 της Samsung έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την άνεση του σπιτιού σας. Το Techmaniacs θα παρέχει κάλυψη για όλα όσα θέλετε να μάθετε και όχι μόνο, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ναι καλα εξυπνο που μετα απο τη τριτη μεγαλη ενημερωση αντροιδ θα βαζουν λογισμικο να κανει το κινητο οτι επιασε γεραματα να γινεται πιο αργο να κανει λιγα κολληματα για να σε αναγκαζει να παιρνεις το επομενο μοντελο δηλαδη μετα απο 3 χρονια οπως απο το S24 να πας στο S28 για να δικαιολογεισαι οτι κανεις μεγαλη μεταβαση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.