Με την ανακοίνωση των Samsung Galaxy S24 series να ειναι μια ανάσα μακρυά, οι διαρροές έχουν πάρει φωτιά και μαθαίνουμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες της συσκευής. Το Samsung Galaxy S24 Ultra θα είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες Android συσκευές του 2024 και έρχεται με νέα χαρακτηριστικά, κυνηγώντας τον θρόνο για την καλύτερη συσκευή του νέου έτους. Τώρα έχουμε μια νέα διαρροή που δείχνει πως η Samsung προσπαθεί να χτυπήσει την Apple στο κομμάτι του βίντεο, με δυνατές προσθήκες σε αυτό το κομμάτι.

Σύμφωνα με τον πολύ αξιόπιστο Ice Universe, το Samsung Galaxy S24 Ultra θα αποκτήσει 4K βίντεο στα 120fps, με τον leakster να υποστηρίζει πως ήδη δοκιμάζεται η λειτουργία και πιθανότατα θα είναι μια μεγάλη προσθήκη στην εμπορική μορφή της συσκευής. Αυτή η λειτουργία θα προσφέρει στον χρήστη την δυνατότητα πιο καλλιτεχνικών λήψεων, με τον χρόνο να κυλάει πιο αργά στα βίντεό του. Συγκεκριμένα, 4 φορές πιο αργά, με το τελικό βίντεο να είναι στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο.

Όμως η Samsung στοχεύει πιο ψηλά, αφού η ίδια πηγή αναφέρει πως το Galaxy S24 Ultra θα υποστηρίξει και ζουμ στην λήψη βίντεο, χωρίς να χαλάει η ποιότητα της εικόνας και μάλιστα με 60 fps!

Galaxy S24 Ultra 120 fps

Το ζουμ θα γίνει με συνδυασμό ψηφιακού και οπτικού ζουμ, ενώ θα είναι τρομερά ομαλό στις εναλλαγές. Σε αυτό θα βοηθήσει ο 200MP βασικός αισθητήρας, που θα επιτρέψει ζουμ μέχρι το 5Χ του πρώτου τηλεφακού. Φυσικά θα βοηθήσουν και οι λειτουργίες AI της κάμερας.

[Αποκλειστικό] Αυτό είναι το Samsung Galaxy S24 Ultra και τα χαρακτηριστικά του

Αν θέλετε να δείτε τι μπορεί να κάνει η λήψη στα 120fps, όταν πέφτει στα 30fps και φαίνεται σαν να είναι σε πιο αργή κίνηση και πιο κινηματογραφική, δείτε το βίντεο που έδωσε ο Ice Universe παρακάτω.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι μπορεί να κάνει το Samsung Galaxy S24 Ultra, καθώς θα έρθει με αρκετές νέες προσθήκες, με την εταιρία να δηλώνει πως θα βελτιώσουν δραματικά την εμπειρία χρήσης.

Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.