Επιτέλους, η Samsung λάνσαρε τα Galaxy S24, αλλά έκανε την ανατροπή αντικαθιστώντας το 3x + 10x σύστημα των τηλεφακών με ένα νέο σύστημα 3x + 5x, ανεβάζοντας τα MP τις περισκοπικής στα 50MP. Πώς λειτουργεί λοιπόν αυτό στην πράξη; Η επιπλέον ανάλυση αντισταθμίζει τη διαφορά στο ζουμ;

Η νέα 5x κάμερα είναι πολύ μεγαλύτερη με 1/2.6″ αισθητήρα και η Samsung ισχυρίζεται ότι τραβάει τόσο καλές φωτογραφίες όσο και οι 10x. Επιπλέον, ο νέος τηλεφακός έχει διπλάσια OIS γωνία και 1.6 φορές μεγαλύτερα pixels από τον 10MP 10x τηλεφακό.

Παράλληλα, ενισχύεται από τον Snapdragon 8 Gen 3, τις AI δυνατότητες, την ProVision Engine, και άλλα. Το GSM Arena δημοσίευσε δείγματα φωτογραφιών και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια πόσο καλά τα πάει το νέο σύστημα του Samsung Galaxy S24 Ultra.

Για καλύτερη ποιότητα μπορείτε να επισκεφθείτε το GSM Arena, πατώντας στην ΠΗΓΗ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.